Home / Diensten

Vakwerk van A tot Z

Rebel heeft het proces volledig in eigen hand. Dit resulteert in flexibiliteit naar de opdrachtgever en waarborgt een hoge kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw deur er perfect uitziet en netjes wordt afgehangen. Kortom, Rebel staat garant voor optimale service en klantvriendelijkheid.

Precies op maat

Iedere deur wordt bij u thuis, op kantoor of andere bouwlocatie nauwkeurig ingemeten. De vakmensen van Rebel weten precies waar ze op moeten letten, zodat het proces vlekkeloos verloopt.

Voorbereiding

De afdeling Werkvoorbereiding maakt op basis van de exacte maten en het hang- en sluitwerk voor elke deur een CNC-programma om onze geavanceerde deurbewerkingsmachine aan te sturen.

Compleet assortiment

Rebel heeft een uitgebreid assortiment binnen- en buitendeuren. Voor zowel utiliteitsdeuren als woningbouwdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast maken wij uw deur compleet met passend beslag.

Productie

De CNC-houtbewerkingsmachine leest de meetgegevens in en schaaft en freest volautomatisch vele honderden deuren per week. Ze passen tot op de halve millimeter nauwkeurig exact in het kozijn.

Voormontage

Om het proces efficiënter te laten verlopen streeft Rebel ernaar om op de bouwlocatie een nagenoeg compleet product aan te leveren. Om die reden wordt in de werkplaats het hang- en sluitwerk op de bewerkte deuren gemonteerd. Ook het vooraf plaatsen van glas behoort tot de mogelijkheden.

Strak in de lak

De deur is de toegang tot uw huis, kantoor of bedrijfsruimte en hiermee uw visitekaartje. Rebel beschikt over de modernste apparatuur om elke deur in de juiste kleur te spuiten, geheel streep- en baanloos. Voor HPL-deuren gebruiken wij een blanke lak die krasvast en oersterk is.

Logistiek

Als het bewerken van de deuren klaar is, worden ze zorgvuldig verpakt voor verzending. Ons magazijn is zeer efficiënt ingericht, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat.

Vakkundige montage

De deuren komen op tijd aan op de plaats van bestemming, zodat onze VCA-gecertificeerde vakmensen direct kunnen starten. Zij hangen de deuren perfect af.

De reputatie van Rebel

Één adres voor al
uw deur wensen
Geautomatiseerd
maatwerk
Ervaring
sinds 1990
Afhangen door
ervaren monteurs
Maak vandaag nog een afspraak
Mijndert Rebel
Directeur/ Eigenaar